Witamy na forum klanu [All Hope Is Gone]
wow first spar xDDD
szok:PP ale te cioty normalnego squadu nie maja bo przeciez oni dzisiaj dopiero zapraszali do "klanu" wiec zapraszaja samych dobrych typu claw ktory leci na wh i tam inne pokemony:) ale jak cos to pozniej napisze czy dam rade zagrac:) bedzie trzeba potrenowac" miedzy nami quest chyba zjebal server" XDDD sie grac nie da:( a tak fajnie bylo:)
Ok, szakal jak cos to pisz na gg do mnie . QuesT nie daje znaku zycia, wiec zagramy na ty zwyklym stworzonym przez Half Life costam do robie serwa, to jest od razu z csem. xDD
Prosze o inne osoby zeby mowily czy moga grac spara, bo do piatku musze wiedziec
Użytkownik
ja w sumie nie jestem pewny czy sie wyrobię ; p Ale jak coś to bym chętnie zagrał
Nie ma obaw, każdy kto będzie mógł to zagra. Zagra: Ja, Dual, yhy, godlike (jak sie wyrobi) i szakal, bo z innymi nie mam kontaktu. ;/
prosto, sparing jest o 10.00 w tą sobote. bedziesz?? bo cos czuje ze lepiej nie ufac godlikeowi (bez urazy), bo on moze nie byc na sparze. zreszta. kto bedzie o 10. rano ten zagra. proste! ;p
Użytkownik
"coś czuje ze lepiej nie ufac godlikeowi" xD ja napisałem jak to wyglada ; p jak sie wyrobie to bede
proste! ;p
Godlike : jak bedziesz to zagrasz, proste. ktos jest dobry u nich, chyba Azael czy jakos tak, ale nie takich ludzi sie zabijalo w csie.
Mapy ustalismy z Dualem i Undyigiem DOSŁOWNIE przed chwila, i beda to prawdopodbnie cs_assault, de_nuke, cs_italy. jesli dobrze pojdzie to wygramy. aha, na sparing wlacze mikrofon, to bedziemy mieli jakis kontakt.
I polecam innym zeby tez cos gadali.
Yhy, nie gramy na turnieju tylko spar towarzyski w który znajdzie sie miejsce i na hostów i na pake, ten team z którym będziemy grać już wyraził ochotę,