Witamy na forum klanu [All Hope Is Gone]
Może by jakiś ranking n00bów zrobic ;> ?
Do naszego grona dodalbym gracza o nicku ''RaDo'',z 10 lat ma chlopiec napewno, raz na poczatku mapy zdobylem 6 fragow i juz zaczyna sie pluc i od ''czitów, botow'' wyzywac.
Dobry pomysł. A więc sumujemy, kto dodany zostal do listy: No Swear, mlody kamil zwierz.
, NoGame<DnB>, mucHa. , RaDo, [Hades]Killajczyk , <@> , Jimmy Zakretka , no i chyba tyle. teraz trzeba to uporządkować.
kolejny nowy nabytek w tym dziale to Szerszeeeen kamil tomek najswiezsze okazy jakie mamy w naszym albumie nobow
a no i wkurwia mnie to ze sie te pedaly podszywaja pod nas ;///// jeszcze do tego przyjmuja bezmozgi do klanu =/
Ostatnio edytowany przez Shakal (2008-12-23 10:42:46)
ty no ale kurde mnie to wkurza jak chca miec klan to niech sobie znajda a nie sie podszywaja i jeszcze przyjmuja =/ dla mnie to jest dziecinada to co oni odpieprzaja no ale dobra ten szerszen to on brzmi jak by mial gzdies z 20 lat wiec niezly z niego debil xDD
Ja na to po prostu nie zwracam uwagi. Najlepiej spławiać ich jak dzis gehenna pytaniami o własciwosci klanu, co z niego za admin i prosbami o linka do stony klanu.